Urban Landscape

          Çok büyük bir heves ve heyecanla aldığım, büyük keyifle yaptığım ve hala her bakışımda çok sevdiğim bir puzzle var bugün: Urban Landscape !

urban_landscape_1000_educa_puzzle_kutu_box

          Urban Landscape, kalabalık bir uzakdoğu metropolünü tüm karmaşası ve renkleriyle ortaya koyan nefis bir puzzle. Beni en çok etkeleyen özelliği üzerinde hemen her rengin en canlı tonlarının yer alması. Parlak neonların ışığının duvarınızdan odanıza yayıldığını hissediyorsunuz adeta. Neon tabelaların renkli arka planları, çizgileri, yazıları... Tüm bunlar puzzle'a bakmayı da yapmayı da çok farklı kılan detaylar.


          Tüm bu karmaşa ve onlarca renk gözünüzü korkutmasın. Yapımı da gayet kolay bir puzzle Urban Landscape. Çizgilerin doğrultuları, renk geçiş düzenleri, yazılar ve daha pek çok detay işinizi fazlasıyla kolaylaştırcak. En fazla 1 haftada bu puzzle'ı rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.

urban_landscape_1000_educa_puzzle

          Bence her puzzle'ı tanımlayan, baskın gelen ve anlatan bir renk oluyor; bu puzzle'da da o renk kırmızı. Bu sebeple çerçeve tercihimiz, daha önce herhalde yüzlerce(!) kez kullandığım ve çok sevdiğim, o koyu kırmızı, parlak, plastik çerçeve oldu. Sanırım güzel tok bir sarı ya da metalik bir gri de gayet güzel olacaktır...


Puzzle detay: Urban Landscape, 1000, Educa


urban_landscape_1000_educa_puzzle_frame_çerçeve