Motel De La Marine


          Yapımı da kendisi de çok eğlenceli ve hareketli bir puzzle'dan bahsedeceğim bu yazıda. Educa'nın en gözde 1000 parçalık panoraması olan Motel De La Marine'i puzzle satan hemen hemen her dükkanda bulabilirsiniz. 

          Puzzle, renkleriyle de dokusuyla da konusuyla son derece dikkat çekici. Öyle tahmin ediyorum ki Paris'in renkli bir sokağı resmin merkezinde. Kafeler, küçük bir pastane/fırın, çiçekçi, küçük bir otel ile Paris dokunuşu Fransız kültürü resmin içine -biraz da abartılarak- işlenmiş.

Motel_De_La_Marine_1000_Parça_Educa_panorama_puzzle
          
          Yapım açısından kolay bir puzzle olsa da Motel De La Marine için kesin bir harekat planı çizmek zor. Yazılar, tabelalar, çiçekler, pencere pervazları gibi ayırt edici detaylar içerse de puzzle'da öne çıkan bariz bir obje yok. Benim önerim yazılara saldırıp önce onlardan kurtulduktan sonra keyfiniz neyi istiyorsa ordan devam etmeniz.

          Çerçeve seçeneği açısından da çok avantajlı bir puzzle Motel De La Marine. Ahşap da plastik de; ağır tonlar da canlı renkler de çok yakışacaktır. Ben, daha önce Soft Cans'de de kullandığım kırmızı plastik çerçeveyi tercih ettim ama söylediğim gibi puzzle çok renkli olduğu için pek çok farklı renk kullanılabilir.

Puzzle detay: Motel De La Marine (Panorama), 1000, Educa


Motel_De_La_Marine_1000_Parça_Educa_panorama_puzzle