Just Desserts

        Çok renkli, çok lezzetli ve çok zevkli bir puzzle'ı anlatacağım. Just Desserts, Ravensburger'in 500'lük serisindeki en sevdiğim puzzle'lardan biri. Eğer mutfağınızda ufacık da olsa boş bir duvarınız varsa hiç düşünmeden alın, çok büyük keyifle yapıp hemen asın.

just_desserts_500_parça_ravensburger_puzzle_kutu_box
       
          Puzzle'ın resmi gerçekten benzersiz. İnsan ağzı sulanmadan bakamıyor. Resmin her tarafı tatlı dolu. Dondurmalar, dondurma külahları, şekerlemeler, milkshakeler, çeşitli gazozlar, meyveler resmin her yerinde. Geride geleneksel tarzda seramik bir arka plan, ön tarafta da renkli bir mutfak örtüsü ve dondurma kaşığıyla dekor tamamlanmış. Ortaya bu güzel fotoğraf çıkmış.


          Puzzle'ın yapımına gelirsek. 500'lük puzzle standartlarının biraz üzerinde bir zorlukta bu puzzle. Ancak 1000'lik, 2000'lik puzzle'lar yapıyorsanız rahatça halledersiniz. Ben bu puzzle'ı biri kız arkadaşımın evi, biri de bir aile dostumuz için olmak üzere iki kez yaptım. İkincide 2 kişi 3 saatte falan bitirmiştik. Harekat planına gelirsek; öndeki renkli, çizgili örtü başlangıç için uygun bir seçim olabilir. Sonrasında renk renk gidip, sarı dondurma ve külahları, yeşil dondurmaları, kırmızı meyveleri, krem şantili kısımları halledip tüm yiycek içecekten sonra da kolayca fayansı halledip bu puzzle'ı tamamlayabilirsiniz.

just_desserts_500_parça_ravensburger_puzzle


          Resmin canlılığı ve parlaklığının da etkisiyle bu puzzle için çok canlı, parlak sarı renkte plastik bir çerçeve seçtik. Aile dostlarımız kırmızı bir çerçeve seçmişler ve o da çok yakışmış, karar sizin. Böyle ince bir çerçeveyi 500'lük bir puzzle'da 25 TL'ye mal edebilirsiniz. Puzzle'ın kendisi de 22 TL civarı olduğu için 45 - 47 TL civarlarında bir maliyetle mutfağınıza canlılık, hareket ve renk katabilirsiniz.

Puzzle detay: Just Desserts, 500, Ravensburger


just_desserts_500_parça_ravensburger_puzzle_çerçeve